Algemene voorwaarden

 1. Deelname aan de loterij is gratis en geheel vrijwillig.

 

 1. Deelname is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar of ouder, of minderjarigen met toestemming van de ouders/voogd.

 

 1. Om mee te doen dient u uw e-mailadres in te vullen op de website van de loterij.

 

 1. De prijs bestaat uit eten en drinken, waarvan het drinken alcohol bevat. Personen jonger dan 18 jaar krijgen een alcoholvrije vervanger.

 

 1. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten.

 

 1. De winnaar zal via e-mail op de hoogte worden gesteld. Indien de winnaar niet binnen een redelijke tijd reageert, wordt de prijs opnieuw verloot.

 

 1. De loterij wordt gehouden in overeenstemming met de wetgeving van Nederland.

 

 1. Deelname aan de loterij betekent dat de deelnemer deze algemene voorwaarden accepteert.

 

 1. De organisator behoudt zich het recht voor om de loterij te wijzigen, uit te stellen, te annuleren of te beƫindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

 1. De organisator is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit deelname aan de loterij of het gebruik van de prijs.

 

 1. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze algemene voorwaarden.

 

 1. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de trekking(en).

 

 1. De organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de loterij indien zij deze algemene voorwaarden niet naleven.

 

 1. De organisator behoudt zich het recht voor om de loterij op elk moment te beƫindigen of te wijzigen, indien er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor de loterij niet naar behoren kan plaatsvinden.

 

 1. De organisator is niet aansprakelijk voor technische storingen of problemen met de website of andere technische problemen die van invloed kunnen zijn op de deelname aan de loterij.

 

 1. De sponsoren van de actie(s) zijn derden en zijn zelf verantwoordelijk voor de gebeurtenissen na het klikken op de advertentie.

 

 1. Elk persoon die klikt op de advertentie van de sponsor, is zelf verantwoordelijk voor gebeurtenissen na het klikken van de advertentie.

 

 1. Mailadressen en andere gegevens worden nooit gedeeld met derden en dienen enkel voor het inschrijven en communiceren over een gewonnen prijs.

 

 1. In gevallen waarin de algemene voorwaarden niet voorzien, wordt een bindend besluit genomen door de organiserende partij.

Relax At is onderdeel van STRAPEL.
Kvk: 81720572